Hvordan Forhandle Mest Penger Når Du Selger Smykkene Dine


Smykker er ikke bare vakker, men en klok investering. Når du kjøper smykker er det mange ting du må vurdere for å sikre at du får riktig stykke, samt den beste kvaliteten og verdien. Følgende tips kan hjelpe deg å gjøre kloke valg når det gjelder kjøp og omsorg for smykker.

Prøv å ikke bade eller svømme i dine fine smykker. Mange ganger kan typen vann (hard versus myk) sprute og bære metallsmykker eller flekke steinen. Det finnes også kjemikalier som klor som finnes i mange svømmebassenger som kan slå steiner og dårlig flekk metall smykker.

Hvis du ønsker å kjøpe mote smykker, sørg for å investere noen få dollar. Mens mote smykker er tilgjengelig i nesten alle design og prisklasse under solen, kjøpe noe i mid-prisklasse. Hvis du går for billig, kan du ende opp med å kjøpe noe med usunn metall legeringer eller dårligere kvalitet utførelse.

Prøv å velge sølv over gull. De gamle dagene med sølv er en mindre metall enn gull er over. Silver er også gjennomgående priset, mens gull fortsetter å stige i pris. Du trenger ikke å bekymre deg for karats med dette metallet. Bare sørg for å unngå nikkel sølv eller tysk sølv som de inneholder ingen ekte sølv.

Smykker kan komme i sett som inkluderer flere stykker. Matchende øredobber kan brukes med et matchende halskjede, men hvis settet inneholder mer enn to elementer, kan det være bedre å bare bruke en eller to om gangen. Iført for mange lignende elementer ser ikke på god som en eller to gratis stykker.

Aldri, aldri kjøpe falske smykker for noen du elsker! Det betyr gullbelagt, kubisk zirkonia eller gullfylt. Hold deg til de virkelige tingene – du kan få et røverkjøp på ekte gull, sølv eller til og med platina hvis du ser hardt nok ut. Falske smykker kan gjøre huden svart eller grønn, og det er det SISTE du vil gjøre!

Kjøp fine smykker for slanke kvinner, og chunkier smykker for en større dame. Hvis din kone er petite, så en liten klokke er hensiktsmessig. Kjøp den samme klokken for din seks fot høye ektefelle, og det kan ikke engang passe på håndleddet hennes! Uansett hva du gjør, ikke kjøp menns smykker til en kvinne! Hun vet det andre hun ser på den og kan bli fornærmet.

Når du velger smykker å bære til bryllupet ditt, bestemme først om du ønsker å kjøpe den eller leie den. Ofte smykker du bruker som en brud er ikke nødvendigvis noe du vil ha igjen, så leie er et utmerket valg, og vil få deg en høyere grad av element enn du kanskje kunne kjøpe OUTRIGHT.

Til slutt er et smykkekjøp et spørsmål om personlig stil kombinert med en overholdelse av fornuftige råd. Du kan sette fakta i denne artikkelen til god bruk og fortsatt finne (og vedlikeholde) et stykke som passer inn med din smak. Forhåpentligvis vil det du kjøper også vise seg å være en god investering.

Smykker: Hva Du Skal Se Etter