Lær Alt Om Smykker Og Få Svar På Spørsmålene Dine


Å velge og kjøpe riktig smykke kan være et vanskelig skritt for mange mennesker. Hvis du gjør riktig forskning og har en sterk forståelse av dine behov, plukke den perfekte ring, halskjede eller øredobb blir mye enklere. Denne artikkelen inneholder en rekke tips om å kjøpe riktig smykke.

Tinn smykker har vært allment populært i flere tiår. Hvis du ønsker å investere i smykker stykker laget av tinn, sørg for at de er bly fri. I lang tid har tinnsmykker inneholdt bly som forårsaker mange usunne bivirkninger for brukeren. Vanligvis moderne smykker laget av dette metallet er annonsert som blyfri hvis det ikke inneholder noen.

Med gull priser på en all-time high, er det en flott tid å investere i gull smykker. Du kan ha blitt fristet til å selge din gamle gull eller til og med kjøpe noen nye gull som en investering. Vær smart når du arbeider med private smykker salg. Investere penger i en billig gull testing kit er en klok beslutning om å spare deg fra å få lurt til utilsiktet kjøpe gullbelagt smykker som er essensielt verdiløs.

Møtende verftet-salg er en fin måte å bygge opp en samling av smykker. Mange mennesker selger gamle kostyme smykker for praktisk talt pennies. Dette er en perfekt mulighet til å hamstre på ødelagte brikker som kan repareres eller gjøres om til nye smykker senere. Mange nye vakre stykker av smykker kan bli født av gamle ødelagte brikker. Bruk Yard-Sales til å bygge opp samlingen din.

Når du velger bryllupet band sett, husk smykker du allerede eier og regelmessig slitasje. Et gult gull bryllup band er ikke det beste valget hvis de fleste av smykker du allerede eier er hvitt gull eller sølv. Du vil mest sannsynlig være iført bryllupet bandet hver dag. Sørg for at det ikke bare er noe du liker, men noe som samsvarer med det du allerede eier.

For å lage en enkel, feminin Look, prøv lagdeling tynne halskjeder. Den delikate utseendet på en tynn kjede kjede kan myke opp utseendet og trekke oppmerksomhet til ansiktet ditt. Når lagdeling halskjeder, er det best å gjøre hvert lag en annen lengde, men å bare bruke halskjeder med en svært lik stil.

For å lage en slankere kroppssilhuett med smykker, velg stykker som dingler. Dangling stykker er umiddelbart iøynefallende, og vil skape en illusjon av et lengre, slankere utseende. Fokuser spesielt på området du vil slanke deg i. For et slankere ansikt, prøv dangling øredobber. Et langt halskjede med en dangling sjarm kan gjøre at den øvre halvdelen av kroppen din ser mye tynnere ut.

Hvis du gir smykker som en gave, er det lett å lage interessante og unike gave bokser som vil etterlate en innvirkning! Du kan finne vanlig smykker gave bokser til enhver håndverket og hobbybutikken. Etter at du har din vanlig gaveeske, hodet til scrapbooking midtgangen og plukke ut noen klistremerke pakker som samsvarer med den type humør du vil at gaven boksen å formidle. Dekorere den vanlige boksen med disse klistremerkene gir det en fin dekorativ touch uten å bryte banken.

Kjøpe smykker kan være en skremmende oppgave for mange, spesielt etter å ha sett på prislapper for mange smykker. Hvis du har mer kunnskap om smykker og hva du skal se etter når du kjøper, er prosessen forenklet enormt. Følg denne artikkelens råd for å hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen når du kjøper smykker.